Skvělé 4. místo mladších žáků v Českoskalickém poháru!

O víkendu v sobotu 16. února 2013 se naši mladší žáci zúčastnili halového turnaje Českoskalický pohár, pořádaný domácími RSCM Rozkoš Česká Skalice. Na turnaji se sešlo celkem 9 mužstev.

 

  • Videosestřih na youtube: odkaz

 

FC České Meziříčí reprezentovali: Zdeněk Roubal, Jan Švec, David Samek, David Baše, Martin Jelen, Jan Vacula, Dan Jelen a Dan Fiala.
Trenéři Miroslav Slezák a David Kubíček.

 

Miroslav Slezák: Úvodní dvě utkání jsme smolně prohráli s domácí Rozkoší A 2:1 (Zdeněk Roubal) a Solnicí 3:1 (Zdeněk Roubal). Poté jsme dokázali následující dvě utkání vyhrát s Rozkoší B 1:0 (Jan Ševc) a Bílou Třemešnou 2:0 (Zdeněk Roubal z pen., Baše David). V dalším zápase jsme se utkali s pozdějšími vítězi turnaje Hořicemi, se kterými jsme odehráli velice dobré utkání, ale smolně prohráli 2:0. Zbylá 3 utkání jsme dokázali vyhrát, Pilníkov 2:0 (Baše David, Fiala Daniel), naše nejlepší utkání na turnaji s Novou Pakou 2:0 (Zdeněk Roubal, Fiala Daniel) a na závěr Dvůr Králové 1:0 (Fiala Daniel). Zatímco jsme měli vše odehráno a v osmi utkáních jsme získali 15 bodů, museli jsme čekat jak dopadnou ostatní výsledky a hlavně zápas Dvůr Králové - Rozkoš A, který rozhodoval o tom zda skončíme třetí či čtvrtí. Bohužel odevzdaný Dvůr prohrál 2:1 a tím jsme byli odsunuti na čtvrtou příčku dva body za třetí Rozkoš a kladným skóre 10:7.

 

Tabulka střelců ČM:

 

Roubal Zdeněk 4

Fiala Daniel 3

Baše David 2

Ševc Jan 1.

 

Paradoxně jsme prohráli s prvními třemi mužstvy a v našich vítězných utkáních jsme neinkasovali ani jedinou branku.

Na závěr bychom chtěli poděkovat klukům za skvělé výkony, poslušné dodržování taktiky a týmového ducha. Tyto věci nás vyšvihli na již zmiňované, skvělé čtvrté místo. Ještě jednou děkujeme.

 

Konečné pořadí:

 

1. Hořice

2. Solnice

3. Rozkoš A

4. České Meziříčí

5. Nová Paka

6. Dvůr Králové nad Labem

7. Bílá Třemešná

8. Pilníkov

9. Rozkoš B

 

 

Všechny výsledky: odkaz